Hoe Personaliseer je Jouw T-shirts met Afbeeldingen of Logo’s?

Heb je ooit gedroomd van het dragen van T-shirts met jouw unieke ontwerp erop? Hier zijn enkele richtlijnen om je eigen T-shirts te personaliseren met afbeeldingen of logo’s:

1. Afbeeldingsformaten voor Personalisatie: Voor het bedrukken van T-shirts zijn bepaalde afbeeldingsformaten ideaal. Denk aan Adobe Photoshop (minimaal 300 dpi), Adobe Illustrator ai, eps, PDF, en JPG. Bij Illustrator-bestanden is het belangrijk om lettertypen mee te sturen of tekst om te zetten naar lettercontouren. Gebruik je PMS-kleuren? Laat ons dan weten welke kleuren je hebt gebruikt.

2. Opvallende Textielmerken: De textielmarkt biedt een verscheidenheid aan bekende merken. Denk aan Amerikaanse kledingmerken of hippe sportmerken. Elk merk heeft zijn eigen unieke kwaliteiten, of het nu gaat om T-shirts, hoodies of andere kledingstukken.

3. Eigen Kledinglijn Opzetten: Voor degenen die dromen van hun eigen kledinglijn, bieden wij ondersteuning om je eigen collectie te produceren. Dit omvat niet alleen T-shirts, maar ook sweaters, polo’s, jassen en zelfs petten en handdoeken. We kunnen ook helpen met het maken en bevestigen van hangtags en labels voor een professionele uitstraling van je kledinglijn.

4. Redenen voor Bedrukte T-shirts: Bedrukte T-shirts zijn geweldig voor bedrijfskleding, promotionele doeleinden of voor clubs en scholen. Ze bevorderen eenheid en professionaliteit. We bieden zelfs speciale hardloopshirts voor sportclubs.

5. Printtechnieken voor T-shirts: Er zijn verschillende methoden om T-shirts te bedrukken, zoals zeefdruk en transferdruk. Zeefdruk is ideaal voor directe bedrukking op textiel, terwijl transferdruk beter geschikt is voor items als petten en tassen.

6. Borduuropties: Voor stevigere materialen zoals petten en polo’s is borduren een duurzame optie. We kunnen logo’s direct op kleding borduren of badges aanbrengen voor een fijner detail.

7. Je T-shirts Bedrukken in 5 Stappen: Kies je shirt, personaliseer het met je ontwerp, ontvang een offerte, controleer de digitale proef en ontvang je bestelling. Dit proces zorgt ervoor dat je unieke T-shirts precies krijgt zoals je ze wilt.

Dit zijn de stappen en opties om je eigen T-shirts te personaliseren, perfect voor wie zijn persoonlijke stijl wil uitdrukken of een unieke uitstraling voor zijn team of organisatie wil creëren. Ga creatief aan de slag en laat je eigen ontwerpen tot leven komen op je kleding!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *